Crossfit

Crossfit

Crossfit 1

DAGELIJKSE CROSSFIT WORKOUTS

Wij willen er allemaal goed uitzien, ons goed voelen en de energie hebben om te genieten van het leven. En dit is natuurlijk voor iedereen anders. Maar niets zal je algemene conditie beter maken dan onze Workout of the Day (WOD). Deze workouts van 45 minuten leiden leden door een warming-up van het hele lichaam en mobiliteit, gevolgd door kracht- of vaardigheidswerk en een metabolische conditioneringstraining.

WOD's training

Onze WOD’s zijn meestal taak- of tijdsgericht, het kan zijn dat je te maken krijgt met talloze bewegingen die snel achter elkaar volgen. We zijn hier om je elke dag fysiek en mentaal uit te dagen.

 

CrossFit is zo ontwikkeld dat het voor iedereen geschikt is, ongeacht je leeftijd of trainings-achtergrond. Je doet alles op je eigen niveau, met als doel fitter worden en vooral ook fit blijven! CrossFit is een effectieve trainingsmethode gericht op algehele fitheid zonder de nadruk te leggen op één bepaalde oefening. De trainingen zijn een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardiotraining.

 

CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan alleen vet verbranden of spiermassa opbouwen. Door middel van constant gevarieerde workouts (WOD’s) train je niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook flexibiliteit en coördinatie.