Onze Box

Onze box

Wie we zijn

CrossFit box Weesp

CrossFit Weesp is een CrossFit Box van wereldklasse gevestigd aan de Pampuslaan 153 in Weesp. In onze box bieden we brede trainingsprogramma’s die geschikt zijn voor elk fitnessniveau. We zijn trots op onze CrossFit Box en onze top coaches. Onze coaches hebben vele jaren ervaring met CrossFit en hebben daarnaast ook ervaring met andere vormen van fitnesstraining. Het belangrijkste: wat ze het liefste doen is jouw helpen om je doelen te behalen.

CrossFit-methodiek

Ons programma is gebaseerd op de CrossFit-methodiek: constant gevarieerde en functionele bewegingen met hoge intensiteit. Functionele bewegingen bevorderen de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam en zijn essentieel voor het opbouwen van een fitheid die de kwaliteit van leven verbetert. We trainen voor een lang leven, we trainen voor gezondheid en vooral ook: we trainen met plezier.

Waarom kies je voor ons

CROSSFIT WEESP: HEEL VEEL MEER DAN EEN GEWONE CROSSFIT BOX

CrossFit Weesp is gevestigd in de prestigieuze Weesper sportclub Yamato Gym, dichtbij de woonwijk Weespersluis. Onze CrossFit Box heeft optrekstangen, touwen, turnringen, losse gewichten, kettlebells, roeimachines en nog veel meer. Wat nog belangrijker is, je zult een gemeenschap van sporters van alle niveaus vinden, geleid door de beste coaches die jou uitdagen, motiveren en inspireren. Wij zorgen ervoor dat jij je bij elke training beter en fitter voelt dan toen jij arriveerde.

Doelen stellen

WORD UITGEDAAGD ALS NOOIT TEVOREN

Wanneer je CrossFit Weesp binnenloopt, verwacht dan dat je wordt uitgedaagd als nooit tevoren. Of het nu gaat om die eerste pull-up zonder hulp, ringdip of muscle-up, we zijn hier om te bewijzen dat je tot geweldige dingen in staat bent. Het kan een persoonlijk record zijn op een lift, of misschien gewoon hurken met de juiste vorm. Deze momenten zijn waanzinnig spannend en we zijn hier om elke triomf onderweg te vieren. En naarmate je fitter en gezonder wordt, zal je nieuwe doelen stellen en nieuwe manieren vinden om jezelf uit te dagen. Jouw succes is ons succes.