Tarieven

Tarieven

WAAROM CROSSFIT WEESP?

GEEN INSCHRIJFKOSTEN: 

Wij verwelkomen je graag als lid. En wij vinden dat daar geen extra kosten aan verbonden horen te zijn.

MAANDELIJKS OPZEGBAAR: 

Dit heeft alles te maken met 'Good Vibes Only' en ons streven naar tevreden klanten. Voor ons is het belangrijk dat je lid wilt zijn en niet lid moét zijn.

PERSOONLIJKE AANDACHT:

Kwalitatief hoogstaande lessen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden dat je dit alleen kan waarmaken met kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht gegeven kan worden.

RUIM SPORTAANBOD:

Jij kan ook nog eens meedoen aan alle groepstrainingen van de prestigieuze sportclub Yamato Gym: van bokszaktrainingen tot kickboksen en van zelfverdediging tot CrossFit.

Waar kies jij voor

Onze pakketten

Bij CrossFit Weesp hebben we meerdere pakketten die bij alle levensstijlen en fitnessdoelen passen. Onze visie is om jou te helpen de fitste en gezondste versie van jezelf te worden. We gaan tot het uiterste om resultaten samen met jou te behalen.

1x per week

€ 29,95

per maand

          

          

2x per week

€ 49,95

per maand

       

       

Onbeperkt

€ 69,95

per maand

SPORT MET FIKSE KORTING DANKZIJ BEDRIJFSFITNESS

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor een fikse korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl